Окупљање одбора Алумни заједнице ФОН-а

У среду, 19. јуна 2024. године на Факултету организационих наука успешно је одржано прво окупљање алумниста у оквиру одбора Алумни заједнице ФОН-а.

Алумни заједница ФОН-а формирана је у новембру 2023. године, а прошле недеље започета је организација окупљања одбора, микро заједница које повезују алумнисте на основу њиховог пребивалишта, студијског програма који су завршили, струке и индустрије у којој раде.

Прво окупљање обележио је састанак алумниста у оквиру одбора студијских програма Менаџмент и организација ОАС и Информациони системи и технологије ОАС.

Свечани догађај је отворио проф. др Зоран Ракићевић, председник Програмског савета Алумни ФОН, који је пожелео добродошлицу свим алумнистима и истакао значај њиховог укључења за даљи рад заједнице.

Затим се присутнима обратио Немања Јевтовић, председник Савета послодаваца и члан Програмског савета Алумни ФОН, и представио одборе Алумни ФОН и њихов начин функционисања.

Програм је затим обележило обраћање Иване Јовановић, менаџера канцеларије Алумни заједнице, која је презентовала развојни пут који је заједница прешла до сада и представила наредне кораке развоја одбора Алумни ФОН.

У току програма догађаја, обратио се и проф. др Марко Михић, продекан за стратешки развој и сарадњу са компанијама и члан Програмског савета Алумни ФОН, који је поздравио све присутне и објаснио значај одбора студијских програма за даљи развој Факултета и унапређење студијских програма.

Као последња тачка званичног програма састанка, одбори су конституисани одређивањем координатора, истакнутих алумниста који ће активно радити на реализацији циљева и активности одбора, након чега је уследио networking.

Алумни канцеларија ФОН-а позива све алумнисте да изаберу своје одборе на веб-страници FONCommunity Алумни ФОН сајта и започну ново поглавље свог алумни чланства!