ФОН доделио годишње захвалнице и признања

На традиционалној новогодишњој прослави декан ФОН-а, проф. др Милија Сукновић доделио је захвалнице најбољим студентима и компанијама које су пружиле подршку Факултету, као и признања школама за високе резултате ученика на пријемном испиту.

За постигнуте високе резултате на домаћим и међународним такмичењима у решавању студије случаја током претходне школске године, захвалнице су примили: Наташа Владисављевић, Исидора Перовић, Растко Дамњановић, Милош Шпановић, Анђелија Ђорђевић, Марина Крак, Иван Маројевић и Доротеа Вучковић, док је за најбољи научни рад, захвалницу примила Јелена Андреја Радаковић. За високе резултате на спортским такмичењима, ове године захвалницу је примио Братислав Вјековић, кошаркаш ФОН-а.

За стварање бољих услова студирања кроз финансијску и стручну подршку Факултету, захвалницу је у име компаније TeleGroup примио Александар Вратоњић Глигоријевић, директор иновација.

За највећи број остварених студентских пракси у школској 2018/19. години награде су примили Саша Ђуровић, начелник Одељења за развој и примену информационих технологија испред Републичког геодетског завода иПетар Поповић испред компаније Телеком Србија.

Признање школама за постигнуте високе резултате ученика на пријемном испиту уручио је проф. др Александар Ђоковић, продекан за наставу и то Бранку Суботићу, директору ЕТШ “Никола Тесла“, као и  Марији Станковић и Слободану Суботићи, наставницима из математике у Ужичкој гимназији.