Универзитет у Београду – Факултет организационих наука

Постани партнер

Сарадња

Универзитет у Београду – Факултет организационих наука (ФОН), као водећа високообразовна институција у области информационих система и технологија и менаџмента и организације, оформио је годишње пакете за успостављање сарадње са компанијама и јавним сектором.

Наш циљ је да подстакнемо и подржимо изградњу мостова између ФОН-а и шире друштвене заједнице кроз повезивање богатог образовно-истраживачког портфолија ФОН-а са фокусом на четири главне области: партнерство, каријера, образовање и брендирање послодаваца. Због мултидисциплинарног курикулума и савремених наставних метода, дипломиране студенте ФОН-а препознају многе међународне и домаће компаније и јавне институције. ФОН нуди широк спектар услуга свим компанијама које теже да привуку, ангажују и развијају таленте.

Пакети годишње сарадње

Представљамо вам три нивоа партнерства: платинум, златни и сребрни.

За сваки вид партнерства, придружујемо компанији одговарајућу контакт особу која ће подржавати оперативну имплементацију заједничких активности. Наш примарни циљ је да изградимо дугорочне и одрживе односе, с нагласком на пружање вредности у складу са потребама наших студената и институционалних партнера.

Имиџ

 • Kреирање и одржавање аутентичног и препознатљивог корпоративног идентитета.
 • Активно промовисање корпоративне културе и бренда на релевантним платформама.

Неограничен број компанија

Таленти

 • Изградња снажне онлајн и офлајн присутности.
 • Кокреирање циљаних програма за ангажман, привлачење и развој талената.
 • Менторски приступ подршци студенстких идеја.
 • Чланство у алумни заједници.
Највише 10 нових компанија сваке године

Мрежа

 • Изградња снажне онлајн и офлајн присутности.
 • Kоришћење иновативних приступа у процесу селекције, и активно учешће на догађајима посвећеним регрутацији.
 • Подршка у процесу селекције како би се осигурало да се привуку и задрже најбољи кандидати.
 • Чланство у алумни заједници.
Највише 10 нових компанија сваке године

Синергија

 • Kреирање и одржавање аутентичног и препознатљивог корпоративног идентитета.
 • Активно промовисање корпоративне културе и бренда на релевантним платформама.
 • Партиципација у календарским догађајима Факултета.
 • Кокреирање циљаних програма за ангажман, привлачење и развој талената.
 • Менторски приступ подршци студенстких идеја.
 • Координација са академском заједницом на дефинисању и прилагођавању курикулума како би се обезбедио релевантан програм за будуће потребе индустрије.
 • Сарадња са академском заједницом на научно-истраживачким пројектима.
 • Чланство и активно учешће у алумни заједници.
Највише 5 нових компанија сваке године

Постани партнер​

Учешће на Факултету је доступно кроз годишње пакете сарадње или индивидуална укључења, а у складу са јасно дефинисаним потребама и приоритетима компаније. Ове могућности представљају ангажовање на структурисан начин, а циљ је да се изгради значајно и вредно партнерство. Кликните испод да бисте истражили додатне информације за сарадњу на годишњем нивоу или сазнајте више о појединачним укључењима и откријте како ваша компанија може да подржи образовни процес и развој будућих лидера.

Рекли су о нама

Запошљавамо велики број људи а међу њима и пуно „ ФОНоваца“ од којих су неки и у борду Nelt Групе. Зато желимо да и даље негујемо партнерство са факултетом који има модеран поглед на едукацију и пружа студентима практичне прилике за развој, засноване на реалним случајевима и примерима, а све како би били што спремнији за тржиште рада након заврсетка студија.

Бојана Муцић Извршна директорка људских ресурса
Nelt Group

ФОН се истиче по изванредном академском приступу и високом квалитету образовања. Њихови дипломци су познати по поседовању практичних вештина и припремљености за радну средину, што их чини одличним кандидатима за компаније попут Deloitte-a. Наша дугогодишња сарадња и партнерство са Факултетом додатно потврђују поверење у њихове кандидате.

Сања Колеска Менаџерка за људске ресурсе
Deloitte.

Као бивши студент Факултета организационих наука (ФОН), изузетно сам задовољна што видим континуирани развој факултета, као и прилагођавање његовог програма и иницијатива тренутним трендовима и потребама тржишта. Као послодавац, могу потврдити да младе колеге који долазе са ФОН-а брзо напредују, уче и лако се прилагођавају условима пословног окружења. Моја активна улога у Алумни заједници и Савету послодаваца сведочи о мојој вери у све што Факултет ради.

Зорана Бранковић Извршни директор и члан управног одбора
Banca Intesa Beograd

Један од кључних разлога због којих су таленти са ФОН-а изузетно привлачни/интересантни нашој компанији јесте њихова свеобухватна образовна позадина која им омогућава да приступе проблемима са више перспектива. ФОН-овци су обучени да размишљају аналитички, критички и иновативно, што је од суштинског значаја у динамичном окружењу као што је наша индустрија. Још један важан фактор који чини таленте са ФОН-а кључним за нашу компанију јесте њихова способност тимског рада и комуникације. Кроз своје образовање, они су навикли на рад у мултидисциплинарним тимовима, ефикасно сарађујући са колегама из различитих области како би постигли заједничке циљеве.

Лука Малиџан Лидер тима за развој софтвера
Netconomy

Постани партнер

Александра Војводић
Служба за односе с јавношћу и сарадњу са привредом

Tелефон: 011 3950 896 Е-пошта: corporate.affairs@fon.bg.ac.rs