Универзитет у Београду – Факултет организационих наука

Сервиси и догађаји

Појединачна укључења​

На Факултету организационих наука разумемо да је флексибилност кључна када је реч о корпоративном ангажману у академском окружењу. Наш програм појединачних укључења омогућава компанијама да се једнократко ангажују у оквиру догађаја и сервиса Факултета, пружајући прилику за специфично циљану интеракцију и видљивост.

Спецификација појединачних укључења

Појединачна укључења омогућавају компанијама да учествују у претходно планираним догађајима, уз следеће карактеристике:

  • Циљано повезивање: Директно таргетирање академске заједнице и студената који су потенцијални будући запослени или сарадници.
  • Прилагођена сарадња: Могућност да се ваша компанија укључи у специфичне догађаје који најбоље одговарају вашим пословним и CSR циљевима.
  • Стратешка видљивост: Осигурава да су ваше маркетиншке и комуникацијске активности фокусиране тамо где могу имати највећи утицај.

Догађаји и сервиси

FONBoard

FONBoard дигитална платформа за employer branding и промоцију прилика из компанија развијена је са идејом да постане јединствено место за окупљање еминентних послодаваца и студената Факултета организационих наука. Студенти ФОН-а препознају FONBoard као релевантан канал за информисање о приликама из компанијаи и каријерни развој.

FONBoarding

FONBoarding представља јединствени догађај где представници индустрије и таленти учествују у динамичном програму који укључује: сајам компанија, интервјуи и панел дискусије, такмичење.

Циљ догађаја је да ојача networking међу учесницима, омогући размену искустава и познанстава, и подстакне активно учење кроз интерактивне сесије. FONBoarding је кључни катализатор за развој и усавршавање младих, те подстицање дугорочних веза са компанијама.

FON Project Management
Forum

FON Project Management Forum представља догађај који спаја стручњаке, лидере индустрије из области управљања пројектима и студенте – будуће носиоце промена привреде и друштва.

Циљ Форума је да постане место за ширење најсавременијих знања и стицање практичних вештина у домену управљања пројектима. Кроз интерактивне менторске радионице и дискусију настоји да буде катализатор развоја и проактивног обликовања компетенција студената.

FON Summer School​

FON Summer School је петодневни програм предаван на енглеском језику, организован од стране Универзитета у Београду – Факултета организационих наука (ФОН), Република Србија.

FON Summer School 2024 – Одрживи развој у финансијској индустрији је програм који студентима завршних година основних студија и мастер студентима пружа прилику да унапреде своје академске и практичне вештине у области менаџмента, организације, информационих система и технологија и других STEM области, и да развију нове вештине које би им могле помоћи у даљим студијама и/или раду.  Поред тога, учесници ће имати прилику да склопе трајна пријатељства са студентима сличних погледа из других земаља.

Конференције

Симпозијум организационих
наука SYMORG

Скуп привредника и
научника – СПИН

Симпозијум о операционим
истраживањима – SYM-OP-IS

Contemporary Financial
Management Conference

E-business technologies
Conference

Постани партнер

Александра Војводић
Служба за односе с јавношћу и сарадњу са привредом

Tелефон: 011 3950 896 Е-пошта: corporate.affairs@fon.bg.ac.rs