Дан Факултета организационих наука

Факултет организационих наука 4. новембра 2020. године, обележава 51 годину од оснивања и 49 година од почетка наставе на Факултету. Током пет деценија, Факултет организационих наука се, као најмлађи члан Универзитета у Београду, непрекидно развијао и постао лидер у региону на тржишту образовања у областима информационих система и технологија и менаџмента и организације.

Од почетка па до данас, Факултет одликује отвореност према академском и пословном окружењу, прилагођавање променама и флексибилност, али и иновативност као резултат интензивне комуникације са партнерима из земље и иностранства. Резултати Факултета и студената у претходном периоду настали су захваљујући преданом раду свих запослених, мотивацији и тимском раду, као и мултидисциплинарном приступу у развоју теоријских концепата и решења за потребе праксе.

Неповољна епидемиолошка ситуација изазвана ширењем корона вируса COVID 19 нас ове године спречава да се окупимо и обележимо Дан Факултета на традиционалан начин уз Свечану академију, али свакако можемо поделити задовољство због постигнутих резултата у овим тешким условима рада.

Деценију уназад се можемо похвалити чињеницом да смо први на Универзитету у Београду по броју пријављених кандидата за упис, али и по квалитету кандидата који конкуришу. Додатни значај ова година има и из још једног важног разлога, а то је проширење просторног капацитета, које ће нам обезбедити већи број студената на сва три нивоа студија, али и боље услове за рад у развоју научних дисциплина.