Пројектна оријентисаност и одрживо вођење пројеката

У оквиру Еразмус+ пројекта стратешких партнерстава Пројектна оријентисаност и одрживо вођење пројеката (Projectification and Sustainable Governance of Projects – PASGOP), у понедељак, 26. априла 2021. године, са почетком у 18 часова, биће одржан догађај у коме ће бити представљени циљеви и резултати пројекта PASGOP. Догађај ће бити одржан онлајн, преко платформе MS Teams. Пријава за учешће на догађају се налази на следећем линку.

Говорници на догађају биће: доц. др Драган Бјелица, руковидилац пројекта, Дражен Маравић, UNDP, Inga Minelgaite, професор Универзитета у Исланду, Andrius Valickas, Vytenis Mockus,  Taurimas Valys, са Виљнус Универзитета, Петар Митић и Дејанa Павловић, са Института економских наука у Београду и проф. др Марко Михић, редовни професор Факултета организационих наука. Детаљну агенду можете видети овде.

Пројекат Пројектна оријентисаност и одрживо вођење пројеката (Projectification and Sustainable Governance of Projects – PASGOP) је започео у септембру 2020. године и трајаће 36 месеци. Партнери на пројекту су поред Универзитета у Београду – Факултета организациних наука, Универзитет у Исланду, координатор пројекта и Виљнус Универзитет из Литваније. Током овог трогодишњег периода биће развијен интензиван курс који ће бити укључен у програме на мастер студијама на партнерским универзитетима. Курс ће се заснивати на разноврсним методама наставе и биће усмерен на управљање пројектно-оријентисаним организацијама и аспект одрживости управљања пројектима.