Web 3.0 Academy na FON-u

Dobitnik prestižne nagrade EY Inovativni preduzetnik 2018. godine, MVP Workshop u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka, Mašinskim fakultetom, Elektrotehničkim fakultetom i Računarskim fakultetom, organizuje besplatnu obuku iz Web 3.0 i blockchain tehnologije za studente Univerziteta u Beogradu i sve koji su zainteresovani.

Tokom sedam uzastopnih nedelja, predavanja će se održavati u periodu od 18. februara do 1. aprila 2020. godine, utorkom na FON-u sa početkom u 18:00 časova i sredom na Mašinskom fakultetu sa početkom u 19:00 časova.

Uz univerzitetske profesore i eksperte iz MVP Workshop, među predavačima će se naći i predstavnici Polkadota, koji će tokom završnog predavanja predstaviti iskustva iz svog projekta, čija je inovativnost rezultirala investicijom od 175 miliona dolara. Predavači će se tokom rada baviti tehnološkim, poslovnim i pravnim aspektima, a posebna pažnja će biti posvećena studijama slučaja u kojima će predstaviti projekte na kojima su radili.

Osim predavanja predviđene su i teme za samostalan rad, a najuspešniji će biti nagrađeni tromesečnom letnjom praksom u MVP Workshop-u.

Pozivaju se svi zainteresovani studenti da se prijave putem sajta: http://web3academy.io/