Факултет организационих наука на HR WEEK-у

HR WEEK који ће се одржати од 2. до 6. децембра 2019. године у Комбак Дворани је премијум HR догађај који се састоји од пет тематских дана:

TALENT, DEVELOPMENT, PEOPLE ANALYTICS & TECHNOLOGY, EMPLOYER BRANDING i INNOVATIVE HR.

Овај јединствени догађај je осмишљен да едукује, ангажује и инспирише HR професионалце широм региона.

HR WEEK под једним кровом окупља све елементе HR екосистема: HR и бизнис заједницу, излагаче који представљају савремене HR услуге као и представнике академске заједнице. Домаћи и инострани HR стручњаци, бизнис и коучинг експерти држаће предавања, презентовати студије случаја и пренети конкретна знања кроз мастер класове свих 5 дана.

Неки од предавача су: Симон Боров (творац Employer Branding концепта), Дан Денисон (светски стручњак организационог развоја), Карен Азули (HR Tech leader), Алберто Плац (VP Global Talent Acquisition & Engagement, Swarowski), Али Ајаз (оснивач Employer Brand академије), Марина Ракић (HR for Sales units Europe, IBM), Вања Вулић (Founder of Smark.me конференције) и многи други.

У оквиру трећег дана (04.12.2019) на HR WЕЕK-у представиће се Факлутет организационих наука, Центар за менаџмент људских ресурса (HR Центар), и том приликом презентовати мастер програме Менаџмент људских ресурса и Управљање људским ресурсима, као и све пројектне активности Факултета организационих наука из области људских ресурса. Студенти ФОН-а посебно заинтересовани за развој у овој области узеће учешће на догађају као волонтери.