Велики корпоративни догађај на Факултету oрганизационих наука „FONBOARDING“

Факултет организационих наука ће 6. и 7. децембра 2022. године окупити водеће компаније из земље и региона на великом корпоративном догађају FONBOARDING.

У просторијама нове зграде ФОН-а биће организовано представљање стратешких партнера Факултета, панел дискусије на теме које ће одговорити на изазове када је у питању профилисање дипломаца у данашњем бизнис окружењу, симулације разговора за посао, и такмичење у решавању пословне студије случаја на основу реалних изазова из компанија, вођено од стране вишегодишњег домаћег и светског првака Case Study клуба ФОН-а.

Овим догађајем Факултет организационих наука потврђује интензивну сарадњу са лидерима из привреде и омогућава студентима ФОН-а да примене стечена знања чинећи их једним од најатрактивнијих кадрова на тржишту рада.

Стратешки партнери ФОН-а који ће на предстојећем корпоративном догађају дати увиде из праксе и пружити студентима ангажман у свом систему су : Ananas, Asseco, BAT, Bosch, CCHBC, Comtrade, DataArt, Deloitte, Endava, Ewasoft, EY, Galeb, Hedwell, JAGGAER, Kameleon Solution, Levi9, Lidl, Metro, Mercator, Milsped, Mozzart, MPC, msg global, Nelt, NextBlink, NIS, OTP Banka, Rivian, Semos Edu, SRTechnics, Telegroup, Triglav, TX Group, Kancelarija za IT, Yettel.

Позивамо студенте основних и мастер студија да се пријаве за учешће на FONBOARDING догађају путем линка.

Пријаве су отворене до 3. децембра 2022. године.