Посета студената и наставника Универзитета у Марибору – Факултета за логистику из Цеља

У понедељак и уторак, 27. и 28. фебруара 2023. године Факултет организационих наука посетили су наставници и студенти Универзитета у Марибору – Факултета за логистику из Цеља.

На самом почетку присутне је поздравила продеканка за међународну сарадњу, проф. др Сандра Једнак. Након уводног обраћања уследила је презентација Универзитета у Београду, коју је испред Универзитета одржао господин Никола Савић и Факултета организационих наука, коју је одржала професорка Једнак. Катедру за рачунарски интегрисану производњу и логистику представио је проф. др Милош Даниловић, а гостима су се обратили и проф. др Наташа Петровић, која је позвала студенте из Словеније да узму учешће у конференцији СПИН и проф. др Слободан Антић, који је говорио о почецима сарадње између ФОН-а и Факултета за Логистику. Универзитет у Марибору и Факултет за логистику, студентима и наставницима ФОН-а, представили су продекан за финансије и сарадњу, проф. др Андреј Лисец и студент Нејц Подкоритник.

Прилику да презентују своје активности и пројекте, имали су и представници следећих студентских организација са ФОН-а: Студентски Парламент, Case Study Club, Унија студената ФОН-а, ФОН-ов центар за развој каријере, Студентска асоцијација, Дебатни клуб, AIESEC, ESTIEM, ФОНИС и СпортФОН.

Током првог дана посете гости из Цеља су обишли зграду Факултета и упознали и са радом Истраживачко-развојног центра, који је представила Ана Миличевић, задужена за реализацију пројеката и активности у оквиру Центра.

Другог дана посете, студенти су посетили компанију Milsped, једног од стратешких партнера Факултета, након чега су имали туристичко разгледање и обилазак града.