Други међународни састанак у Београду у оквиру Еразмус+ пројекта D-PBL: advancing project-based learning into the Digital Era

Други међународни састанак у оквиру Еразмус+ пројекта „D-PBL: advancing project-based learning into the Digital Era“ одржан је 2. и 3. марта 2023. године у Београду, на Факултету организационих наука. Пројекат је фокусиран на развој концепта дигиталног учења заснованог на пројектима.
Састанку су присуствовали представници свих партнера на пројекту, са шест институција из пет земаља: Маја Универзитет, Порто, Португалија; Политехнички Институт Порта, Порто, Португалија, Универзитет Франциско де Виторија, Мадрид, Шпанија, Универзитет Патрас, Патрас, Грчка, Вилњус Колеџ за технологије и дизајн, Виљнус, Литванија, и Универзитет у Београду – Факултет организационих наука, Београд, Србија.
Током два дана састанака резимирани су постигнути резултати током прве године реализације пројекта и усвојен је план активности за будући рад. Посебна пажња је посвећена планирању пилот студије и имплементацији дигиталног пројектно-заснованог учења у партнерским институцијама.