Посета и гостујуће предавање др Фергурсона са Државног Универзитета у Индијани

Др Рики Фергурсон, доцент Државног Универзитета у Индијани, посетио је Факултет организационих наука у петак, 19. маја 2023. године. Циљ ове посете је био успостављање сарадње између Универзитета у Београду – Факултета организационих наука и Државног Универзитета у Индијани.

Госта су дочекали и упознали га са радом и активностима Факултета, проф. др Душан Бараћ, продекан за дигитални развој, проф. др Душан Савић, продекан за основне студије и Бојана Ивановић Бован, стручни сарадник за међународну сарадњу.

На предлог проф. др Милице Костић Станковић, шефа Катедре за маркетинг менаџмент и односе с јавношћу, др Фергурсон је одржао гостујуће предавање у оквиру наставе на предмету Односи с јавношћу, код проф. др Тамаре Властелице, под називом: Међукултурна комуникација и сарадња, након чега су уследила питања заинтересованих студената са акцентом на међукултурне разлике.

Након одржаног предавања проф. др Славица Цицварић Костић и проф. др Тамара Властелица разговарале су са гостом о могућностима објављивања заједничких радова у области маркетинга.

Током своје посете, др Фергурсон је обишао зграду Факултета и Истраживачко развојни центар где се у разговору са доц. др Миланом Окановићем, упознао се са активностима које се реализују у оквиру USAID пројекта Предузми идеју.