Универзитет у Београду – Факултет организационих наука

Универзитет у Београду
Факултет организационих наука

Међународна удружења

Међународна академска удружења

CEEMAN је међународна асоцијација за развој менаџмента основана 1993. године са циљем да убрза раст квалитета развоја менаџмента у централној и источној Европи.

Chartered Management Institute (CMI) – Институт за сертификацију менаџера из Велике Британије. Центар за професионалну сертификацију менаџера (CPCM) је од стране CMI добио статус јединог одобреног центра у Србији, чиме је овлашћен за обуку и издавање сертификата менаџерима на различитим нивоима: нивоу 5 – Менаџмент и лидерство и нивоу 7 – Стратешки менаџмент и лидерство).

case centre

The Case Centre је независни центар за методологију студије случаја, посвећен на глобалном унапређењу ове области, дељењу знања, мудрости и искуства ради инспирисања и трансформације пословног образовања широм света.

sam logo

SAM је удружење професионалних менаџера које у свом фокусу има професионални развој менаџера, афирмисање менаџерске струке, повезивање и умрежавање менаџера као и промоцију најбољих пословних пракси компанија и етичког, одговорног и одрживог пословања.

euro logo

The Association of European Operational Research Societies (EURO) је регионална групација унутар Међународне федерације друштава за операциона истраживања (IFROS) чији је циљ промовисање операционих истраживања широм Европе.