Отворене пријаве за „Route2Launch#3“ стартап менторски програм

Пријаве за трећи циклус „Route2Launch“ стартап менторског програма отворене су до 20. новембра за студентске тимове свих универзитета у Србији, који желе да започну развој својих стартап идеја. Стартап менторски програм биће организован у периоду од децембра 2023. године до маја 2024. године на ФОН-у.

>> ПРИЈАВА ТИМОВА <<

Route2Launch“ стартап менторски програм омогућава континуиранo менторство, с циљем тестирања стартап идеје, развој скалабилног бизнис модела, подршку у изради MVP верзије производа, прилику за networking и прве инвестиције, као и простор за заједнички рад и дружење. Ментори на програму су обучени наставници и сарадници Факултета организационих наука, поред којег су ту још и ментори са: Eлектротехничког факултета, Фармацеутског факултета, Пољопривредног факултета и Факултета ветеринарске медицине, у сарадњи са експертима из стартап пословног окружења. Додатну подршку у развоју прве верзије производа обезбедио је партнер ФОН-а, компанија 30Hills.

Пријаве су омогућене студентским тимовима са свих универзитета у Србији, укључујући тимове са свих студијских програма, година и нивоа студија (неопходно је да тим садржи бар једног члана државног факултета).

Овај програм је јединствена прилика за све студентске тимове који желе да се опробају у предузетништву, стекну нова бизнис знања и вештине, као и да се повежу са колегама са других факултета и експертима из екосистема.

Пријаве за програм су отворене до понедељка, 20. новембра 2023. године, путем линка, а селекција тимова ће бити спроведена до 1. децембра.

>> ПРИЈАВА ТИМОВА <<

Route2Launch“ менторски програм је део пројекта ”Предузми идеју” који ФОН реализује заједно са Иницијативом Дигитална Србија и другим партнерима из екосистема, а уз подршку Usaid Србија.

Како су изгледала претходна два циклуса можете погледати на Instagram страници @route2launch. Више информација о „Route2Launch“ менторском програму могу се добити у Истраживачко-развојном центру или путем мејла preduzmiideju@fon.bg.ac.rs.