ФОН најављује Међународни симпозијум SymOrg 2024

Факултет организационих наука са поносом најављује XIX Међународни симпозијум SymOrg 2024, који ће се одржати од 12. до 15. јуна на Златибору, под темом Unlocking the Hidden Potentials of Organization Through Merging of Humans and Digitals.

Овај догађај ће окупити преко 300 учесника из академије, привреде и јавног сектора, са циљем размене знања о дигиталној трансформацији, одрживом управљању и иновацијама у високом образовању.

На Kонференцији ће бити изложено више од 140 научних радова, а активности ће бити реализоване кроз петнаест академских секција и пет панела и округлих столова.

Велики број еминентних домаћих и међународних стручњака дискутоваће о утицају дигиталних технологија на организациону ефикасност и бавиће се етичким аспектима напредних технологија. Округли сто ће окупити стручњаке из региона, са универзитета из Марибора, Ријеке и Загреба, који ће делити своја искуства и визије о будућности образовања уз напредне технологије. Посебну пажњу привући ће студентска startup pitching сесија, где ће млади иноватори представити своје идеје менторисане на ФОН-у.

На отварању Kонференције говориће стручњаци са Националног универзитета у Сингапуру, Универзитета у Бечу и Државног универзитета Boise у Америци, пружајући увид у најновије трендове у менаџменту и информационим технологијама.

Више информација и детаљна агенда Kонференције доступни су на званичном сајту.