Факултет организационих наука у Београду

Политика-приватности

Последње ажурирано: 22.09.2023.

Хвала што сте посетили сајт Факултета Организационих Наука (ФОН) у Београду. Ваша приватност је важна за нас, и ова политика приватности описује како прикупљамо, користимо, откривамо и штитимо ваше личне податке током ваше посете нашем сајту.

1. ПРИКУПЉАЊЕ ИНФОРМАЦИЈА

Приликом посете нашем сајту, можемо аутоматски прикупљати одређене информације, као што су ИП адреса, врста уређаја, прегледач који користите, време проведено на сајту, и слично. Ове информације користимо за анализу саобраћаја на сајту и побољшање корисничког искуства.

2. ЛИЧНИ ПОДАЦИ

У неким случајевима, можете нам добровољно пружити личне податке, као што су име, е-маил адреса, број телефона или адреса за контактирање путем формулара или е-маила. Ови подаци се прикупљају само уз вашу сагласност и користе се искључиво у сврху за коју су прикупљени.

3. УПОТРЕБА ИНФОРМАЦИЈА

Лични подаци које нам пружите користиће се само за сврхе за које су прикупљени. То може укључивати слање информација о факултету, одговарање на ваша питања или захтева, или регистрацију за одређене догађаје. Ваши подаци неће бити продавани или дељени с трећим странама без ваше изричите сагласности, осим уколико то захтевају закони или прописи.

4. СИГУРНОСТ ПОДАТАКА

Факултет организационих наука предузима одговарајуће мере заштите како би осигурао сигурност ваших личних података. Ипак, имајте на уму да ниједан метод преноса података путем интернета или електронског складиштења није потпуно сигуран, и иако улажемо максималне напоре да заштитимо ваше податке, не можемо гарантовати њихову потпуну сигурност.

5. ПРАВА КОРИСНИКА

Имате право да приступите својим личним подацима које смо прикупили и да захтевате исправку или брисање нетачних података. Такође имате право да повучете своју сагласност за обраду података у било ком тренутку. За сва питања у вези са вашим личним подацима, можете нас контактирати путем prfon@fon.bg.ac.rs

6. ИЗМЕНА ПОЛИТИКЕ ПРИВАТНОСТИ

Ова политика приватности може бити ажурирана повремено ради усклађивања са законима и променама у начинима прикупљања и употребе података. Молимо вас да редовно проверавате ову политику приватности како бисте били информисани о евентуалним изменама.