Факултет организационих наука у Београду

Правила коришћења сајта

Последње ажурирано: 22.09.2023.

Молимо вас да пажљиво прочитате ова правила коришћења пре него што наставите да користите наш сајт. Коришћењем сајта Факултета Организационих Наука (ФОН) у Београду, пристајете на следеће услове и обавезе:

1. УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

1.1. Приступ и коришћење сајта ФОН-а су подложни овим правилима коришћења и свим применљивим законима и прописима.

1.2. Коришћењем сајта, слажете се да нећете вршити радње које би могле оштетити или онеспособити рад сајта или приступ другим корисницима сајта.

2. ИНТЕЛЕКТУАЛА СВОЈИНА

2.1. Све информације, садржај и материјали на сајту (укључујући, али не ограничавајући се на текст, слике, видео записе, графику итд.) заштићени су ауторским правима и другим релевантним законима о интелектуалној својини.

2.2. Дозвољено је преузимање и штампање копија материјала са сајта искључиво за личну употребу или образовне сврхе, уз поштовање свих ауторских права и обавеза.

3. ОГРАНИЧЕЊА ОДГОВОРНОСТИ

3.1. ФОН се труди да обезбеди тачне и ажуриране информације на сајту, али не гарантује потпуност, тачност или актуелност информација. Користите информације са сајта на сопствени ризик.

3.2. ФОН не сноси одговорност за било какву штету или губитке који могу произаћи из коришћења сајта или повезаних сајтова трећих страна.

4. ЛИНКОВИ КА ТРЕЋИМ СТРАНАМА

4.1. Сајт ФОН-а може садржавати линкове ка сајтовима трећих страна. Ови линкови су обезбеђени искључиво ради практичности и ФОН не сноси одговорност за садржај или политике приватности ових сајтова.

5. РЕГИСТРАЦИЈА И НАЛОЗИ КОРИСНИКА

5.1. Одређени делови сајта или услуге могу захтевати регистрацију или креирање налога. Приступ тим деловима сајта регулисан је посебним условима који се примењују на корисничке на

6. ИЗМЕНА ПОЛИТИКЕ ПРИВАТНОСТИ

6.1. ФОН задржава право да ажурира или измени ова правила коришћења у било ком тренутку без претходне најаве. Молимо вас да редовно проверавате ова правила како бисте били обавештени о евентуалним изменама.

7. КОНТАКТ

7.1. 7.1. За сва питања или коментаре у вези са овим правилима коришћења, молимо вас да нас контактирате путем prfon@fon.bg.ac.rs