Учешће на БИП-у под називом „PHRONESIS: Empower HR: Develop & Enhance Employability Skills in Business Students“

Шест студената основних и мастер студија Факултета организационих наука заједно са професоркама Јеленом Анђелковић Лабровић и Иваном Ковачевић, учествовали су на БИП-у (Blended Intensive Program) под називом „PHRONESIS: Empower HR: Develop & Enhance Employability Skills in Business Students, који је одржан у периоду од 12. до 18. маја 2024. године на Универзитету у Тесалији, у Лариси, Грчка

Овај једнонедељни програм подразумевао је решавање студија случаја из области људских ресурса у 6 компанија од стране тимова који су чинили 42 студента под менторством професора са 9 универзитета и то: Универзитета у Тесалији из Грчке, Западног Универзитета у Темишвару из Румуније, Универзитета у Порту из Португала, Технолошког Универзитета из Литваније, Аванс Универзитета примењених наука из Холандије, Универзитета у Београду из Србије, Универзитета у Торонту из Канаде, Академије економских студија из Молдавије и Неаполис Универзитета у Пафосу са Кипра. Овакви програми појачавају међународну сарадњу, охрабрују дељење знања и идеја и доприносе познавању различитих култура. 

Додатна вредност овом међународном едукативном програму била је посета историјским, културним и религијским здањима у Грчкој у оквиру програма. Кроз туристички обилазак Ларисе, учесници су осетили древност града и утицај различитих култура на том простору кроз монументалне делове града још из доба старих Римљана.