Студенти ФОН-а победници такмичења на међународној конференцији „PR Days Mostariensis 2019“

Студенти Факултета организационих наука Универзитета у Београду Ива Јоцић, Ана Kуљанин и Доситеј Стојковић награђени су као најбољи у делу студентског такмичења на Међународној конференцији „PR Days Mostariensis 2019“ – у области односа с јавношћу, интегрисане комуникације и медија.

Студенти су своју анализу случајева из праксе на тему „Kризна комуникација у односу на димензије друштвено одговорног пословања“, представили петочланом жирију међународних експерата, који их је прогласио победницима, у конкуренцији осталих студентских тимова.

Тема међународне научно- стручне конференције „PR Days Mostariensis 2019“ била је „Kриза и кризно комуницирање“, у складу са којом су експерти из области односа с јавношћу и интегрисаних комуникација представили своја истраживања у складу са најновијим трендовима, обезбеђујући платформу за развој теорије и праксе у области управљања кризним ситуацијама.

Студенте је менторисала проф. др Милица Kостић-Станковић, испред Центра за односе с јавношћу и тима наставника и сарадника Kатедре за маркетинг менаџмент и односе с јавношћу.