Иницијатива “ФОН Идеје“: запослени Факултета организационих наука представили резултате и наредне кораке својих пројеката

У четвртак, 25. јануара, 10 тимова запослених ФОН-а, презентовали су руководству Факултета и екстерним партнерима резултате и наредне кораке рада у оквиру пројеката за унапређење рада Факултета. Ови интерни пројекти развијани су у оквиру иницијативе „ФОН Идеје – подршка пројектима запослених ФОН-а“ која се организује по први пут на Факултету.

 

Успостављање иницијативе “ФОН Идеје“ имало је за циљ мотивацију и подстицање запослених на давање доприноса позитивним променама у оквиру одређене области или процеса рада на Факултету. На први отворени позив ове иницијативе одговорило је 12 тимова, a 10 тимова је имплементирало пројекте који су били у складу са успостављеним стратешким правцима развоја Факултета.

У саставу комисије за евалуацију представљених досадашњих резултата и праваца развоја пројеката било је руководство Факултета, проф. др Милан Мартић, декан и продекани, проф. др Марко Михић, проф. др Душан Бараћ, проф. др Сандра Једнак, проф. др Душан Савић, проф. др Драгана Макајић-Николић и проф. др Вељко Јеремић.

Факултет организационих наука наставља да верује у интелектуални и људски потенцијал запослених и спремност да се заједнички усмере знање, енергију и креативност у стварање стимулативног окружења и нових могућности за запослене, као и нових признања за Факултет и његове студенте.