Успешно завршен Endava Project Management тренинг програм на ФОН-у

У четвртак 28. марта, успешно је завршен једномесечни тренинг програм организован у сарадњи компаније Endava (Србија) и Факултета организационих наука уз подршку Службе за трансфер знања и иновационо предузетништво.

Експерти из компаније Endava су студенте ФОН-а упознали са основним принципима управљања ИТ пројектима, агилном приступу у развоју софтверских производа, основама бизнис анализе, DevOps принципима и због чега су управо они, кључни за успешну испоруку решења. Студенти су имали прилику да кроз примере из праксе стекну знања и вештине из наведених дисциплина које пружају структуру, флексибилност и фокус на задовољство клијента, што све омогућава ефикасно управљање пројектним процесима.

Овако је тренинг програм изгледао у бројкама:

  • 34 студената ФОН -а је учествовало у програму
  • 12 експерата из компаније Endava је држало предавања
  • 18 сати одличних предавања

Захваљујемо се предавачима из компаније Endava који су омогућили квалитетну имплементацију радионица и предавања, и захваљујемо се студентима на ангажовању и активном учешћу!

Позиви за пријаву, додатне информације и ажурна обавештења за овај, као и друге сличне тренинг програме налазе се на Инстаграм страници @ircfon.